Lån til bil og andre kjøretøy

Drømmer du om bil, campingvogn, bobil, MC, ATV eller snøscooter? Vi hjelper deg med lån til bil og andre kjøretøy. Noen ganger er det greit å ha et eget lån på kjøretøyet med kortere nedbetalingstid enn boliglånet. Snakk med oss, så finner vi en god løsning for deg.

Søk om lån

Lån til bil

Med et billån med vår samarbeidspartner Brage Finans tas det pant i bilen og lånet må som regel nedbetales i løpet av 5-7 år. Nedbetalingstid og pris varierer ut ifra andel egenkapital og hvor gammel bilen er. Brage Finans har svært konkurransedyktige priser.

Grønt Billån 

Det skal lønne seg å tenke på miljø. Hos oss får du bedre betingelser ved kjøp av 0-utslippsbil (el-bil eller hydrogen drevet bil). Vi finansierer nye og brukte el-biler. Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg til et grønt valg. 

Lån til bobil

Med et lån bobil/caravan får du finansiering til både brukte og nye bobiler, samt campingvogner. Tenk deg friheten til å reise rundt i vakre Norge. 

Lån til andre kjøretøy

Vi tilbyr også lån til andre kjøretøy. Går du og drømmer om MC, ATC, Varebil eller snøscooter? Vi hjelper deg med finansieringen. 

Kontakt oss

Vi hjelper deg å realisere drømmen din